Nog iets minder dan een week te gaan en dan is het alweer Kerstmis. Elk jaar lijkt het weer of die laatste twee weken voor kerst dubbel zo snel gaan, maar het huis is in kerst sfeer, bijna alle cadeautjes zijn inmiddels gekocht en alle recepten waren verzameld.
Maar zoals het bij ons hoort veranderd er altijd wel iets in de plannen. Het kerstdiner wordt toch maar vervangen door de gourmet, voor de jongens leuker en voor ons makkelijker. Nu nog wat leuke kleine hapjes erbij opzoeken, maar dankzij Pinterest gaat dat wel lukken.
En eindelijk dit weekend de tijd gevonden om foto’s te maken.

In tegenstelling tot afgelopen kerst dit keer het oude kerstmannetje maar in de stolp geplaatst zodat de katten er niet mee kunnen spelen. (Ik vond het kerstmannetje vorig jaar onthoofd onder de bank terug. Gelukkig het weer in elkaar kunnen zetten)

Het idee was om een blad met lekkere dingen erin neer te zetten welke dan bij de thee genuttigd konden worden. Alleen geen rekening gehouden met de katten die het als een extra versnapering zagen. De chocolaatjes vond ik later half opgegeten terug. Gelukkig blijven ze wel uit de kerstboom.

Advertisements