Skates

Zoonlief heeft een nieuwe hobby…skaten. Was hij eerder niet op skates te krijgen, (de eerste en nu te kleine skates zijn nauwelijks gebruikt zo naar vriendin gegaan) nu slaapt hij er bijna mee.
Wanneer hij uit school komt is het niet meer even wat drinken, daar is geen tijd voor. De skates gaan aan en weg is zoonlief. Samen met zijn vriendjes skate hij door de straten, haalt een milkshake bij de snackbar even verderop en gaat zelfs op skates mee naar het dorp. Dit laatste was overigens geen succes, diep teleurgesteld heeft hij op een bankje buiten zitten wachten tot ik klaar was met de boodschappen aangezien hij nergens naar binnen mocht.
De gekte is zo erg dat zoonlief en vriendjes, wanneer ik even niet oplet, het liefst op skates achter de Wii zitten zodat wanneer ze geen zin meer hebben ze zo weer naar buiten kunnen rollen.

Zoonlief en vriendjes zijn wel echte mooi weer skaters, bij de eerste de beste druppel regen zit het hele clubje gelijk binnen. Ik ben dus benieuwd wat de volgende gekte wordt wanneer het weer echt omslaat. Hopelijk is dat niet de nieuwe Mario Bros op de Wii.

Advertisements