Tekening
Tekening voor vriendin, een olifant met deur (!) en hartjes en daarom heen alles wat hij de komende jaren graag wil doen.

Zoonlief is verliefd, vooor het eerst in z’n leven. Er worden tekeningen gemaakt voor vriendinnetje, hij speelt met vriendinnetje in de pauze en na schooltijd en loopt hand in hand met vriendinnetje.
Er gaat een hele wereld open voor zoonlief, waren meisjes eerst alleen interessant om samen mee te spelen of te plagen samen met andere jongetjes, nu blijken meisjes ook nog op een andere manier leuk te zijn. Ineens wil meneer ook stoer zijn. Wilde hij eerst nog weleens iets uitkiezen met een roze kleur, nu is dat passxc3xa9 en kan het niet stoer genoeg zijn.
Een ochtend zonder gel in zijn haren -voor de luizencontrole- is een drama, want dan ziet hij er niet stoer uit.

Aan iedereen die het maar horen wil verteld zoonlief stralend, maar ook een beetje verlegen, over zijn grote liefde. Maar zo verliefd als hij is, er zitten grenzen aan. Want voor een spelletjes op playstation of samen buiten rennen met z’n vriendjes wordt vriendinnetje spontaan vergeten en mag geduldig afwachten tot zoonlief zich weer herinnerd dat hij verliefd is.

Advertisements