Je bent een weekje vrij en wat doe als alle last minutes bomvol zitten, behalve dan waar je echt niet naar toe wilt en wat overblijft alleen bestemmingen bij de zuiderburen -waar het net zo hard regende- blijken te zijn. Dan wordt het dus gewoon een weekje relaxen en hier en daar een dagje weg. De weergoden zaten ons niet mee, dus alleen de laatste dagen van ons weekje vrij waren we echt actief.

Een dagje wereldmuseum, waar zoonlief zich uitleefde in ‘Hotel het reispaleis’. Hij mocht kamer 33 bezoeken en uitzoeken wie daar nu logeerde. Het bleek een jongen uit Brazilixc3xab met een voetbaldroom te zijn. Een geweldige kamer waar we ons mochten uitleven op een voetbal, in alle laatjes mochten kijken en op de tonen van tropische muziek mochten dansen.
Na kamer 33 was de beurt aan de tentoonstelling "Tibet en de 14 Dalai Lama’s". Een zeer mooie tentoonstelling met veel beelden, wandkleden, foto’s en filmmateriaal van en over de Dalai Lama’s. De suposten waren ook heel blij met ons, zeker nadat we tot twee keer toe het alarm af lieten gaan omdat we een hekje aanraakte.

Maar ook het dagje Blijdorp was een succes waar we alledrie van hebben genoten. Mooi weer, niet al te druk en dieren die wilden meewerken door steeds vlak voor ons te lopen of te liggen. Wat wil je nog meer.

En als het weer een beetje mee wil werken, zijn we morgen weer in Rotterdam te vinden. Voor de Bavaria City Race.

Advertisements