Vannacht wel zeker 3 keer wakker en uit bed geweest. De eerste keer om het raam dicht te doen aangezien er ineens een grote hoeveelheid hemelwater naar beneden kwam. De tweede keer was het onweer zo hard dat je wel wakker moest worden, behalve onze zoon. Uiteindelijk werd onze zoon toch wakker en lagen we dus met z’n drietjes in bed. Wel heel gezellig, maar niet veel meer geslapen.

Helaas bleef het vandaag regenen dus van m’n grootse plannen kwam niet veel terecht. De eigenlijke planning bestond uit het cleanen van m’n auto, want dat is errug nodig na afgelopen weekend. De kofferbak ligt vol met aarderesten en ook de rest van de wagen is aan een poetsbeurt toe. Ik behoor niet tot de mensen die elke zaterdag zijn wagen wast.
Gelukkig heb ik ergens een artikel gelezen dat dit samenhangt met je sterrenbeeld en stieren behoren dus tot de categorie die een soort verzamelplaats maken van hun auto. Een goed excuus om het maar 1 keer per half jaar te doen.
Het tweede plan was het tuincentrum om waterplantjes te kopen voor in onze mini-vijver, een grote stenen pot. Maar ook dit is niets geworden.
Wat we wel gedaan hebben is bar weinig, gewoon lekker met z’n tweetjes met Lego en de trein gespeeld, voor de 80e keer de Mickey Mouse DVD gekeken en voor de vorm toch maar even gestofzuigd en gedweild.

Toch wel lekker zo’n dagje.

Advertisements