Om 7.30 ging onze wekker, en dan bedoel ik niet dat ding wat op je nachtkastje staat, maar onze zoon. Nu moesten we wel op tijd ons bed uit, maar dit was wel erg vroeg. Gelukkig was onze zoon bereidwillig genoeg om nog even op zijn kamer te gaan spelen, dus wij ons nog even omgedraaid. Natuurlijk weer veel te laat naar bed gegaan, we leren het ook nooit! Uiteindelijk onszelf maar uit bed gegooid, we moesten de graszoden gaan halen die we bij het tuincentrum besteld hadden.
Tegen de tijd dat we bij het tuincentrum aankwamen regende het, dus dat was weer goed gepland.

Twee dagen geleden heeft m’n aanhang zich een rotje geschept. Zoals ik al eerder vermeld heb, zag het gras in onze tuin eruit als de Utrechtse heuvelrug met hier en daar een grassprietje. De rest bestond uit madeliefjes en andere ondefinieerbare plantjes en bloemetjes. Hoog tijd dus voor vervanging. Eigenlijk wilde we ook gelijk de stenen vervangen, maar dit hebben we naar volgend jaar geschoven.
In het tuincentrum de grasmatten in de auto geladen en thuis gewacht tot het weer droog werd. Het leggen viel mee, het was eigenlijk zo gebeurd. En het resultaat is geweldig!
Alleen het resultaat in de achterbak van m’n auto en het huis was wat minder. De auto kan wel even wachten maar het huis wel even aangepakt, inclusief de bedden.

Nu is ons bed erg aan vervanging toe, maar op de een of andere manier komt het er niet van. Al hebben we de grootste ruzie van de wereld, we rollen vanzelf naar elkaar toe. Daarbij is m’n aanhang ook erg gehecht aan zijn kussen, ook al valt het bijna van ellende uit elkaar!
Dit gebeurde dan ook vanmiddag bij het verschonen. Binnen no time zag onze slaapkamer eruit alsof er een kip geslacht was. Overal lagen de veren! Helaas voor manlief, maar het kussen behoort nu echt bijna tot het verleden!
Dus ik ben bang dat we komend weekend op bedden en kussenjacht moeten, al kan ik leukere dingen bedenken.


Zo zag onze tuin eruit.


Hard aan het werk.


Het resultaat!

Advertisements